5ud0ku

5ud0ku 1.08

Het populaire puzzelspelletje op je telefoon

Het klinkt Japans maar is bedacht door een Amerikaan, ra ra wat is het? Sudoku! De populaire puzzels los je nu ook op je mobiele telefoon op, met het interessant gespelde, kosteloze 5ud0ku. Lees de volledige beschrijving

Excellent
9

Het klinkt Japans maar is bedacht door een Amerikaan, ra ra wat is het? Sudoku! De populaire puzzels los je nu ook op je mobiele telefoon op, met het interessant gespelde, kosteloze 5ud0ku.

Bij Sudoku gaat het om het invullen van meerdere blokjes, waarbij hetzelfde cijfer niet meer dan eens in de rij mag voorkomen. Heb je alle cijfers ingevuld dan is de puzzel opgelost. Dit eenvoudige concept heeft een ware rage veroorzaakt, in meerdere landen en 5ud0ku speelt hier op in.

In 5ud0ku kies je een moeilijkheidsgraad en los je zo snel mogelijk de puzzel op. Zo simpel lijkt het, al is het spelletje in de hogere niveaus vrij moeilijk. De interface van 5ud0ku is minimalistisch en in te stellen met je favoriete kleurtjes.

5ud0ku biedt Pret voor in de kleine uurtjes. Ben je een fan van dit type puzzels dan zet je het razendsnel op je Java-vaardige telefoon.

Meeste download Puzzels voor Java

Meer
5ud0ku

Download

5ud0ku 1.08